Men Folkp… Liberalerna menar jag, hur tänkte ni nu?

Samtidigt som jag trots allt känner med Liberalerna just nu så har jag ändå gräsligt roligt åt deras nya logga och alla fyndiga kommentarer och bilder på webben. Är man snäll så kan man se en sittmöbel när man ser den, men det är inte det som man ser och det är obegripligt att 1. En reklambyrå kan ta fram en sådan här logotyp och inte ens ana att alla kommer att se en erigerad penis när de ser den. 2. Hur den har kunnat släppas fram av partiet? Hur har ingen kunnat förstå vad som komma skulle? Självklart så tar andra chansen att göra sig lustiga över den, speciellt då det handlar om ett politiskt parti. Själv så var jag faktiskt tvungen att gå in på deras sajt för att verkligen försäkra mig om att den var på riktigt.

Ännu värre såg det för övrigt ut när Björklund skulle försvara den och stod framför en vägg med en massa L. Det såg faktiskt komiskt ut. Men hur som helst, vad ska Liberalerna göra nu när den är lanserad? Det ligger ju nära till hands att säga att de borde kräva pengarna tillbaka, byta byrå och ta fram något nytt. Gärna något som samtidigt är snyggt, för den nya loggan kan inte direkt anklagas för att vara vacker. Men kommer de att göra det? Kanske vill de inte tappa ansiktet utan låtsas utåt som att de är nöjda. Men alla kan göra ”fel”. Ibland blir det bara inte som det var tänkt.

Det här blogginlägget är absolut inte skrivet för att håna partiet och det är verkligen olyckligt att det blev så fel. Det kostar både tid och pengar att byta logotyp, så det är inte enbart kul det som händer nu, men jag hoppas att de kan bjuda på det komiska trots allt. Sedan så skulle i alla fall jag om jag vore med i partiet och hade något inflytande föreslå att man ändå backar och gör om så att det blir bra.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s