Fler och fler invandrare reagerar

Det är så otroligt sorgligt och så onödigt allt det som händer och som har pågått i så många år. Människor som har kommit till Sverige av olika anledningar har här kunnat få den trygget som de saknade i sitt hemland. Vissa har visserligen fått sänkt standard, men för de flesta så har de fått sådant som de aldrig hade kunnat drömma om när man ser till det materiella. För att inte tala om yttrandefrihet, demokrati och allt som är skattefinansierat här. Sverige är fantastiskt, det säger både vi som är födda och uppvuxna här, samt många andra.

Ja det är fantastiskt om vi vill. Men alla vill dessvärre inte, vissa vill till och med nedmontera det fantastiska som vi har byggt upp. Jag blir alldeles tokig på sådant. Det drabbar nämligen alla medborgare och jag menar verkligen alla. När människor förstör egendom och begår personbrott så drabbar det dem som blir utsatta, men det drabbar även övriga i området där det sker. Sedan så drabbar det skattebetalarna kollektivt, för ingen tror väl att vandaler och våldsmän själva betalar vad ”kalaset” kostar? Det drabbar också alla andra genom ökad otrygghet. Människor lever med en ständig känsla av rädsla som är större än förr. Detta är helt oacceptabelt. Några som blir extra hårt drabbade är landsmännen till dem som begår kriminalitet här och det på grund av rasistiska svenskar som tycker att de ska ge igen.

För mig är det helt obegripligt att någon ska behöva försvara sig eller bli påhoppad på grund av utseendet. Hur illa det än är med alla brott som begås av icke etniska svenskar, så måste vi komma ihåg att de flesta människor oavsett färg eller ursprung är bra människor, därför så är det helt oförsvarbart när alla klumpas ihop och blir utsatta för hat av vissa här. Man ska också tänka på att även svenskar begår brott, den biten försvinner lätt när ilskan blir för stor. Det är alltså viktigt att visa att vi inte accepterar det som sker och jag är därför glad att fler och fler invandrare fördömer att vissa utnyttjar landet och förstör det som har tagit generationer att bygga upp. Heder åt dem, för de gör både sig själva och alla andra en stor tjänst.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s