Nej, den senaste ambulansstenkastningen lär inte heller få regeringen att vakna

Det har gått så långt så man känner snart mer uppgivenhet än något annat när man läser om allt som händer. Men vi får aldrig bli uppgivna, utan vi måste hålla på och reagera ända tills våra folkvalda vaknar och inser att landet är på väg åt h-e, för det är så som många känner så numera. Jag vet också att många andra tycker att man målar fan på väggen när man säger att det har blivit sämre, men när människor utan att blinka kan kasta sten på en ambulans med ett 2-årigt barn i, ja då anser i alla fall jag att vi är på väg utför. http://www.dn.se/nyheter/sverige/polis-hjalpte-tvaaring-utsattes-for-stenkastning/

Det var ju för övrigt inte makadam direkt som kastades utan tegelstenar. När ska vår regering inse att det är potentiella mördare som vi har att göra med, här är det inte kaffepannan som ska till, utan lås och bom. Varför ska alla vi andra, den laglydiga majoriteten av medborgare, acceptera att våra skattepengar, både miljoner och miljarder, går till dessa onödiga utryckningar? Varför skickar man inte med ytterligare resurser vid varje utryckning, där även hundar ingår och plockar alla delaktiga som deltar i vansinnet? Gör detta varje gång som det sker en utryckning där det är stökigt och visa att det är på de laglydigas sida som rättsväsendet står.

Ibland undrar jag om det ens är lagligt att agera som vår regering och polismyndigheten gör. Politikerna ska företräda oss väljare, men det gör de inte och de vet om det också. Sverige har egentligen ekonomiska resurser när det gäller vad landet behöver, men pengarna läggs på fel saker. Hur kan det vara möjligt att ta pengarna till så fel saker? Skulle man för alla år sedan när detta började, ha stävjat det direkt, så skulle många miljarder ha sparats. Med andra ord så finns det inget parti som har regerat och samtidigt tagit problemen på allvar. Det är stor synd och skam och verkligen inte värdigt ett land som Sveirge, som jag fortfarande hävdar är ett av världens bästa. Men tryggheten tyvärr är mindre nu, det känner man.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s