Lokala partiers nätverk

Nu har det tyvärr gått flera dagar sedan som jag bloggade, jag som brukar vara så flitig med att skriva. Men ibland flyger tiden iväg och ”livet kommer emellan” och så blev det alltså nu. Helgen försvann i ett nafs då jag var på konferens/kongress och årsmöte med LPN nere i Åhus, ett nätverk som jag var med och startade för några år sedan. Jag hade en tanke om att vi lokala partier skulle synas i Almedalen där alla riksdagspartier finns på plats och jag pratade därför med några partier som Drevvikenpartiet, där jag var aktiv, hade haft en del samarbeten med genom åren.

Så mycket bevänt med Almedalen blev det dessvärre inte även om några av oss har varit där. Däremot så blev det ett nationellt nätverk för lokala partier, det första i sitt slag trodde vi som drog igång det, men i helgen fick vi lära oss annat. Då berättade nämligen en lokalpartist som är ny i LPN att det har funnits ett liknande nätverk tidigare där till och med hans mamma var ordförande. Spännande! Det nätverket måste jag ta reda på mer om. Behovet är oavsett om vi är det andra rikstäckande nätverket eller inte stort, så jag är glad att det nu finns ett nytt.

LPN bildades 2013, blev formaliserat 2014, och jag valdes till ordförande, något som har varit väldigt givande och jag hoppas att nätverket fortsätter växa, och flera partier ansluter sig varje år. För min egen del så blev dock helgens kongress min absolut sista, eftersom jag nu avsade mig ordförandeskapet. Jag lämnade politiken och mitt parti redan förra vintern och har alltså suttit på övertid och det känns bra att någon annan nu har tagit över. Ny ordförande är Kenneth Gunnar från KnivstaNu som har varit styrelseledamot. Jag önskar honom och de andra lycka till!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s