Vila i frid

Idag är det fredag, precis som när terrordådet ägde rum för tre veckor sedan. Det är helg, solen skiner och våren är här. Ändå så känner jag stor sorg; dådet har nu krävt sitt femte dödsoffer. Jag var vare sig släkt eller vän till någon av personerna, men jag blir ändå så ledsen och berörd. Orden tar på något vis slut, vilket de har gjort för så många de här veckorna eftersom det är så hemskt och allt redan verkar vara sagt.

I gårdagens Bara politik på expressen.se var bland annat Ebba Busch Thor med. Där talades om terrorism och om all den kärlek som Sveriges befolkning har visat varandra. Själv så tycker jag att det är underbart, vilket även hon gjorde, men som Thor sa, man kan inte bekämpa terrorism med kärlek. Nej vi behöver göra mer och vi får inte vara naiva. Jag litar trots allt på de myndigheter vi har. Sedan så gäller det att de får rätt resurser.

Men mer tänker jag av respekt till det femte offret inte skriva i det här inlägget. Det får utvecklas en annan dag. Allt jag kan säga nu är vila i frid.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s