En alltmer trumpen Trump

En av Donald Trumps främsta egenskaper verkar vara att sura och nu när snaran dras åt kring honom så surar han ännu mer, ja han till och med skäller ut människor och skriker åt dem och då talar jag om hans medarbetare. Sannolikt så är han inte mer rolig att ha att göra med privat om något går emot honom. En vandrande katastrof med andra ord. Erika Bjerström sammanfattar det hela så bra: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-kan-det-vara-borjan-till-slutet Läs hennes artikel, för det handlar givetvis om så mycket mer som säkerhetspolitik, uppsägningar och lögner.

Jag har tidigare gissat på att han kommer att avgå under hösten 2018, kanske blir det långt tidigare, kanske sitter han hela mandatperioden. Någon i min närhet sa att han till och med kan bli omvald. Risken att han får fortsätta är stor, och jag tror att det som lika gärna kan få honom att lämna ämbetet är att han själv inte klarar av situationen och att det inte behöver handla om att någon annan kräver hans avgång. Det här är en man helt utan politiska kunskaper och han har ingen impulskontroll eller respekt för andra människor. Frågan är hur länge han orkar, inte speciellt länge till hoppas jag.

Dagens blogginlägg avslutar jag med några Trump-citat.

“I will build a great wall – and nobody builds walls better than me, believe me – and I’ll build them very inexpensively. I will build a great, great wall on our southern border, and I will make Mexico pay for that wall. Mark my words.”

“All of the women on The Apprentice flirted with me – consciously or unconsciously. That’s to be expected.”

“One of they key problems today is that politics is such a disgrace. Good people don’t go into government.”

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s