Ja, det är verkligen dags för militära insatser

Läs den här koncisa artikel: https://www.aftonbladet.se/debatt/a/9mErgW/kalla-in-militaren-for-att-sakra-fororterna Den är skriven av en före detta polis och säger det som vi är så många som har frågat efter de senaste åren. Den tar upp något som de flesta invånare och medborgare sannolikt vill ha men som många politiker däremot inte vill. Det finns säkert att antal vanliga människor som fortfarande lever i tron att Sverige aldrig har varit tryggare och inte alls förstår idén med militära insatser. Med tanke på alla brott och grova sådana som sker dagligen, vilket har pågått ganska länge nu, så borde det inte finnas någon som vill att mer lidande ska få ske. Ska det stoppas så krävs radikala insatser.

I eftermiddags, alltså efter att den här artikeln skrevs, så körde en skåpbil in i en polisbil. Syftet var att skada eller helst döda, det är uppenbart. Det är ytterst obehagligt. Alldeles för många saknar respekt för rättsväsendet, men inte bara det, de provocerar gång efter annan och nu är det alltså polismord som börjar komma upp på agendan.

Mina tankar till de drabbade poliserna, som tack och lov överlevde, men som utan tvekan mår mycket dåligt. Eliasson och Johansson: Nu har våldet tagit ytterligare ett steg. Kommer ni att agera den här gången eller låta upptrappningen fortsätta? Eller vill ni lämna över makten till Sverigedemokraterna efter valet? Det är ni som har makten. Förhoppningsvis så gör ni det rätta, men jag tvivlar stort.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s