Om mig…

Jag är från och med den 1 januari 2016 före detta förtroendevald politiker och var fram till 31 december 2015 kommunalråd för Drevvikenpartiet i Huddinge i många år. Började arbeta för partiet som politisk sekreterare 1999. Jag fick mitt första politiska uppdrag i början av 1990 och på den tiden i Centerpartiet. Efter flera år som aktiv så lämnade jag partiet sommaren 1997 och gick i januari 1998 med i det nybildade Drevvikenpartiet. Vill du läsa mer om varför jag lämnade partipolitiken så läs intervjun med mig på sidan 19 i Vårt Huddinge. http://www.huddinge.se/Global/kommun_och_politik/press_och_information/Informationskanaler/Vart_Huddinge_2015/Vart-Huddinge-5-2015.pdf
Att kunna starta den här bloggen har varit något som jag har sett fram emot under lång tid och jag ser fram emot att vara fortsatt politiskt aktiv om än inte i ett parti. Jag har självklart bloggat även som politiker, men när man representerar inte bara sig själv utan även andra, så blir man mer begränsad och därför ska det bli väldigt spännande att få utveckla sina tankar mera fritt. Välkommen att följa bloggen och oavsett om du håller med mig eller är av annan åsikt så får du gärna kommentera det jag skriver om. (En respektfull ton är självklar.)

2 tankar på “Om mig…

  1. wallenborgspolitikblogg Inläggets författare

    Tusen tack! Det är jätteskoj att blogga mera fritt då man inte hela tiden ska tänka på att man representerar ett parti, en majoritet, en kommun och så vidare. Jag har visserligen ett par åtaganden fortfarande, men inte som förtroendevald så det är stor skillnad. Men det var roligt att blogga som politiker också på den tiden. Trevlig helg!

    Gillad av 1 person

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s